0,
Kivirannan päärakennus sekä juhlasali ovat vuokrattavissa yhdessä tai erikseen. Isompiin juhliin suosittelemme molempien rakennuksen vuokraamista, varsinkin jos ohjelmaan kuuluu tanssia tai esitystä. Kesäaikaan ulkonakin voi järjestää ohjelmaa - yli 150 vuotta vanhojen tammien alla on vihittykin monta paria.

Päärakennus:


Vuonna 1793 rakennettu päärakennus joen rannalla on Satakunnan vanhimpia ja näin ollen suojelukohde. Siinä on alkuperäisiä kaakeliuuneja ja vanhan ajan romantiikkaa.

Kivirannan päärakennuksessa on laitoskeittiö, tilava kylmiö ja tilaa 130:lle ruokailijalle. Lisäpaikkoja voi tarvittaessa järjestää, maksimimäärä n. 160. Tietysti on mahdollista pitää pienempiäkin juhlia, palavereja tai sukukokouksia, sillä huoneita on monta ja niitä voi ottaa käyttöön tarpeen mukaan. Pääakennuksesta löytyy myös biljardipöytä, johon voi ostaa poletteja.

 

Koulurakennus:

 

Alunperin maamieskoulua varten rakennettu, päärakennusta suurempi 'sivurakennus' juhlasaleineen on hieno esimerkki 1800-luvun lopun arkkitehtuurista.

Harmaassa ns. koulurakennuksessa on ehkä Satakunnan kaunein juhlasali käsin veistettyine kattokoristeineen ja kaakeliuuneineen. Menneisyyden romantiikkaa parhaimmillaan!

Valoisassa salissa on korkeutta noin 6 metriä ja tilaa noin 160 m2. Salissa on ainutlaatuinen akustiikka, tekien siitä ihanteellisen juhlatilan häitä, tansseja, konsertteja ja muita esityksiä varten. Puulämmitys alkuperäisillä kaakeliuuneilla tuo vanhanajan lämmön talvisiin juhliin.

 
© Kivirannan Kartano Oy, kuvat luvalla.
Sivut laatinut SS Buckingham